Overnatting

Share

Overnattingsmuligheter i Selbu med omegn

I tillegg til veterancamp inne på selve Årsøya og utstillingsområdet, så er det flere muligheter for overnatting i nærområdet.

Nedenfor følger en oversikt over andre alternativer.

Lenker direkte til hjemmesidene for booking

Selbusjøen Hotell & Gjestegård

Selbusjøen hotell

Selbusjøen Hotell og Gjestegård ligger idyllisk til ved Selbusjøen. Hotellet tilbyr overnatting, restaurant, 6 kurs- og konferansesaler og uteaktiviteter med bl.a. robåter. Restaurant med alle rettigheter. Selbusjøen hotell og gjestegård er stolte medlemmer av De Historiske Hotell & Spisesteder.

Selbutunet

Selbutunet

Beliggende i naturskjønne omgivelser ute på landet, finner du Selbutunet – det perfekte møtested for alle anledninger. «Et kreativt møtested med sjel» som tilbyr overnatting, servering og skreddersyr aktiviteter og underholdning for alle anledninger. Golf, fiske, platestudio. Tilrettelagt for barn med eget lekerom.

Marienborg Gjestgiveri og Camping

Marienborg Gjestgiveri

Marienborg Gjestgiveri og Camping ligger i sentrum langs Rute 705. Gjestgiveriet oser av bonderomantikk og tilbyr overnatting, servering og møtelokaler for litt mindre sammenkomster.

Selbu Camping

Selbu Camping

Selbu Camping ligger ved utløpet av Garbergselva, ved Selbusjøen. Campingplassen har kort vei til bensinstasjon, butikk, kafeteria og bussholdeplass. Fiskecamping. Utleie av båter, trøbåter og kano.

Nea camping

Nea Camping

Ligger ved Vertshuset Caroline i Flora, 20 km fra Selbu sentrum.

Scandic Hell ved Værnes

Scandic Hell

Scandic Hell er et av Norges største møte- og konferansehoteller, og tilbyr mange valgmuligheter for gjester som reiser i forbindelse med forretning eller fritid, bare 35 min.  fra Selbu.

Quality Airport Hotel Værnes

Quality Airport Hotel Værnes
Quality Airport Hotel Værnes 

Quality Airport Hotel Værnes er et nyrenovert fullservice konferansehotell som skal gjøre gjennomføringen av møter, kurs og konferanser enklere og tryggere for kunden gjennom skreddersydde konsepter, høy fleksibilitet og smarte løsninger.

Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport

Radisson Blu Hotel
Radisson Blu Hotel

Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport er beliggende rett ved Trondheim Lufthavn.

For eksepsjonell innkvartering og praktisk beliggenhet, er Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport det perfekte valget. Gjestene kan velge blant 180 Standard og Business Class rom. Restauranten på stedet tilbyr en meny med varierte deilig kurs. I vår bar kan vi tilby øl, vin og et utvalg av cocktailer. Parkering er tilgjengelig på stedet, og eksepsjonelle møtefasiliteter er perfekt for hosting både forretnings- og personlige funksjoner, innenfor nærhet til flyplassen.

Share